Bakkerij Olivers is opgericht door Geert en Wil Dijkstra in 1972. Toen alleen nog gevestigd in Baarn aan de Mauvestraat en ook wel bekend als Bakkerij Dijkstra. In de loop van de jaren kwamen er meerdere winkels bij, o.a. in Huizen en Bussum. In 1990 gingen we onder de naam Olivers Hot Bread Kitchens verder. 

 

In 1998 heeft hun zoon Bart Jan Dijkstra de bakkerij en winkels in Baarn en Huizen overgenomen. De winkel met de bakkerij zit in winkelcentrum 'De Kostmand' tegenover de Jumbo. Doordat de winkel alleen maar gescheiden is van de bakkerij door verrijdbare broodrekken is ze uniek te noemen. De klanten kunnen vanuit de winkel zien wat er in de bakkerij gebeurt en wat voor een heerlijke producten er gemaakt worden. Zo kunnen ze zien, ruiken en proeven!

 

De winkel in Baarn is een stuk kleiner en bevindt zich middenin een woonwijk. Door de knusse en gezellige uitstraling komen de klanten graag bij ons in de winkel. De winkel wordt bevoorraad door de bakkerij in Huizen. Elke dag wordt er vers brood naar Baarn gebracht.

 

Bart Jan heeft zijn diploma broodbanketbakker gehaald aan de Vakschool Wageningen. Hij is een echte broodbakker. Elke dag staat hij weer voor u klaar om heerlijke broden, bolletjes en snacks te bakken. Heleen Dijkstra – van de Weerd is verantwoordelijk voor beide winkels. Zij probeert met haar team u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op 30 mei 2013 is onze zoon Stijn Dijkstra geboren, ook hij helpt nu al regelmatig mee in de bakkerij.